All-in BBQ-Diner Buffet

Onbeperkt genieten van talloze voor-, hoofd- en nagerechten, barbecueën én drinken voor één vast bedrag per persoon!

Het BBQ-Diner Buffet presenteren wij iedere vrijdag, zaterdag en zondag. Op aanvraag is het ook op doordeweekse dagen mogelijk met een minimum van 15 personen.

De prijs voor volwassenen bedraagt:
Vrijdag: 3 uurs arrangement / € 30,- p.p.
Zaterdag: 2 uurs arrangement / € 30,- p.p. en 3-uurs arrangement € 35,- p.p.
Zondag: 3 uurs arrangement / € 30,- p.p.
kinderen van 4 tot 12 jaar betalen €1,00 per 10 cm lichaamslengte.

Voorgerechten

restaurant-steenwijk-de-opschepperBij binnenkomst ontvangen wij u met stokbrood en kruiden­boter en wordt het concept uitgelegd. Hierna kunt u zichzelf bedienen van diverse soepen, warme en koude voorgerechten en salades uit onze kleurrijke salade bar.

Gerechten voor de pan of BBQ

temp_img_1 Deze staan gekoeld opgesteld in het vlees buffet met wisselende gerechten zoals o.a.: bief­stuk, varkenshaas, saté, shaslick, kip ‘’piri-piri’’, beenham, vis­pakketjes, scampi’s, etc. etc.

Hoofdgerechten

Restaurant De Opschepper staat bekend om zijn ruime keuze aan gerechten die onbeperkt gegeten mogen worden, zoals vleesgerechten, waarbij we zeker niet moeten vergeten onze welbekende, overheerlijke en ongeëvenaarde spareribs, vis- gerechten en vegetarische gerechten. Bij al deze gerechten worden uiteraard diverse warme en koude groenten geserveerd, evenals pasta, rijst, frites en gebakken aardappelen.

Natuurlijk hebben wij ook aan de kinderen gedacht.

Nagerechten

IMG_5953 (Large)Wij hebben sinds 2017 gekozen om het ijssysteem te vervangen met schepijs. Nu kunt u kiezen uit talloze smaken ijs met natuurlijk voor de kids het welbekende ‘smurfenijs’. Het geheel wordt compleet met verse fruitsalade, bavarois en mousse. Voor een feestelijke opmaak zijn er extra ijs versieringen aanwezig.

Drankjes

Heeft u zin in een glas frisdrank – glaasje wijn of een tap biertje, dan staat onze barmedewerker voor u klaar! Het zit allemaal bij de prijs inbegrepen.

Vanaf oktober 2017 hebben wij ook een speciaalbier-kaart en wijnkaart. U kunt ter aanvulling desgewenst nu een fles kwaliteitswijn of speciaalbiertje bestellen met keuze uit tenminste tien soorten.