Iets te vieren?

IMG_5680-Medium-200x300Zin in een feestje met gezellige muziek in een sfeervolle ambiance? Dan is restaurant “De Opschepper” echt iets voor u!
Wij zorgen ervoor dat u gast bent op uw eigen feest!
Een feest organiseren is een unieke gebeurtenis. Een belevenis waar u verwachtingsvol naar uit kijkt en nadien met genoegen op wilt terugzien.

5124796418_7992f50bc0_bRestaurant “De Opschepper” is dé specialist in het verzorgen van bruiloften, zakelijke, familie- of vriendenfeesten tot max. 200 personen. Ook voor de meest uiteenlopende thema feesten, exotische buffetten, en/of complete dag- of dagdeel arrangementen kunt u bij ons terecht.

 

Al uw wensen bij feesten en partijen zijn bespreekbaar!

Arrangementen

Snorren “ALL-IN”

bedrijsuitje2_BwX6TMOBb4lobgz3LlbSnMx7_mainSnorren, varen en een 3-gangen keuze menu (incl. 2 consumpties) of van het buffet: onbeperkt eten en drinken bij restaurant “de Opschepper” is een echt all-in arrangement.

Na aankomst op het NS station krijgt u eerst uitleg over de Snorfiets. Aansluitend vertrekt u met routekaart en routebeschrijving via een fraaie route eerst naar Dwarsgracht; hier arriveert u na ca. 1 uur. Een leuke gelegenheid om even een stop te maken. Dan gaat de tocht verder naar Giethoorn-Noord. Hier gaat u bij bootverhuur “de Landije” een uurtje varen met een elektrische Fluisterboot door het prachtige Giethoorn-Noord.

bkVNyq9uv9wzYJvCT0W6rFNK_mainNa de boottocht “snort” u door het authentieke Giethoorn-Noord terug naar het NS station in Steenwijk. Hier levert u de snorfietsen in en wandelt dan in 5-10 minuten naar Restaurant de Opschepper voor een onbeperkt eten en drinken arrangement van maximaal 3 uur.  

Vrijdag t/m zondag Buffet Restaurant: onbeperkt eten en drinken (€ 59,95).

  • Minimaal 4 personen
  • Vertrektijd: variabel (tussen 11.00 en 13.30 uur aanbevolen)
  • prijs: 59,95

Arrangementen voor groepen boven de 15 personen

Bij 'De Opschepper' hebben wij ook diverse thema-arrangementen die ingepland kunnen worden voor groepen boven de 15 personen. Denk hierbij aan een whiskyproeverij, bierproeverij, culinair snorren etc. Neem voor meer informatie contact met ons op voor de mogelijkheden!