Restaurant ‘de Opschepper’ Steenwijk.

Hét restaurant in Steenwijk waar u onbeperkt kunt eten & drinken voor een vaste prijs!

Unieke formule binnen Steenwijkerland!

Voor ons is het verlenen van service vanzelfsprekend, en we zullen er dan ook alles aan doen uw avond onvergetelijk te maken. Wij zorgen natuurlijk dat het eten van topkwaliteit is, maar ambiance en gezellige sfeer is voor ons net zo belangrijk! Alle gerechten en salades worden dagelijks vers bereid.

Uniek in deze regio: U kunt bij ons drie uur lang onbeperkt genieten van voor-, hoofd- en nagerechten, barbecueën én onbeperkt drinken – koffie, thee, bier, wijn en fris zit namelijk bij het arrangement inbegrepen!

All-in BBQ-Diner Buffet - (vrijdag, zaterdag & zondag)

Iedere vrijdag, zaterdag en zondag presenteren wij ons All-in BBQ-Diner buffet. Voor een vast bedrag per persoon kunt u onbeperkt genieten van talloze voor- hoofd-, en nagerechten, BBQ’en én drinken (bier, fris en wijn)! Alle gerechten worden maandelijks in samenstelling veranderd. De black Angus Runderburger & Homemade Spareribs worden op smaakverzoek klaargemaakt en gereserveerd aan tafel. Heeft u zin in een glaasje frisdrank – glaasje wijn of een tap biertje, ga gerust uw gang, onze barbediende staat voor uw klaar; het zit bij de prijs inbegrepen!

Tegen een kleine meerprijs is binnen- en buitenlands gedistilleerd verkrijgbaar, en ook kunt u ter aanvulling desgewenst een fles kwaliteitswijn of speciaalbiertje bestellen.

Prijzen:

Vrijdag: 3-uurs arrangement: €30,- (kids speciale prijs, zie hieronder)
Zaterdag: 2-uurs arrangement: €30,- & 3-uurs arrangement: €35,- (kids speciale prijs, zie hieronder)
Zondag: 3-uurs arrangement: €30,- (kids speciale prijs, zie hieronder)

Kinderen van 4 tot 12 jaar hebben een speciale prijs en betalen €1,00 per 10 cm.

Lees meer >>

restaurant in steenwijk

Wist u dat

… ons klimaatsysteem ervoor kan zorgen dat u zelfs in de zomer binnen kunt barbecueën!
… de kinderen lekker kunnen spelen in onze speelruimte op de begane grond? Zo houdt u altijd een oogje in het zeil!
… Restaurant ‘De Opschepper’ een familiebedrijf is?
… Alle feesten op maat bespreekbaar zijn (besloten ook mogelijk)
… Wij een compleet verbouwd buffet hebben? Het oogt ruimtelijker en hierdoor hebben we ons aanbod ook kunnen uitbreiden!
… Wij door ons 11-jarig bestaan regelmatig leuke acties hebben? Houdt onze website in de gaten voor acties en bijzonderheden!
… Wij vanaf oktober 2017 een speciale wijnkaart en speciaalbier-kaart hebben.. en u ter aanvulling een fles kwaliteitswijn of speciaalbiertje kunt bestellen?